“Εθνικά… υπερήφανοι”: Wanted Mitsotakis, Μέρκελ και άλλοι… “Μωϋσήδες” της ΕΕ! – Γέμισε αφίσες η Κεντρική Ευρώπη (φωτο)

Όλο αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης ακούμε (από τα χρυσοπληρωμένα και καλομπουκωμένα μέσα της διαπλοκής) διαρκώς πόσα πολλά, καλά ή θριαμβευτικά γράφουν μέσα της Ευρώπης ή της Αμερικής για το “παράδειγμα” της Ελλάδας. Κι ας φαίνεται παράξενο για δυο λόγους: η Ελλάδα ακολουθεί τη γενικότερη “φύση” του ιού στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, ενώ – πώς γίνεται;- χώρες που πλήττονται με τόση βιαιότητα να ασχολούνται με την Ελλάδα (όχι, πχ, με τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Τσεχία κλπ).

Καλά, εδώ υπάρχει εξήγηση και τις επόμενες ημέρες θα αναδειχτεί: το να γράφει το δικό του κομμάτι ο Έλληνας ανταποκριτής ενός διεθνούς μέσου (με ό,τι μπορεί να σημαίνει και οικονομικά αυτό ή ακόμα κι αν είναι συνεργάτης του Μαξ’ιμου….) δε σημαίνει ότι το τάδε διεθνές μέσο εκθειάζει την Ελλάδα!

Αυτό όμως τα γνωστά και καλοπληρωμένα παπαγαλάκια το λένε μέρα νύχτα. Πλην όμως παραλείπουν πραγματικά γεγονότα που αποκαλύπτουν την διεθνή εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν εδώ και μέρες 5- 6 πολιτικούς της ΕΕ για την απάνθρωπη πολιτική τους στο μεταναστευτικό – προσφυγικό. Με πρώτη τη Μέρκελ και δεύτερο… τον “μεσσία” Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δεκάδες δημοσιεύματα, εκατομμύρια αφίσες έχουν γεμίσει την Κεντρική Ευρώπη, τη Γερμανία, την Αυστρία!

Γράφει χαρακτηριστικά, το beyondeurope.net:

“Ποιοι είναι οι πολιτικοί και οι οργανώσεις που αρνούνται συνεχώς να σώσουν ανθρώπους που διαφεύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες, από την πείνα και τον φόβο και αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε όλο τον κόσμο; Ποιος φταίει για την υγεία και τις απειλητικές για τη ζωή συνθήκες διαβίωσης σε στρατόπεδα προσφύγων όπως η Μοριά στην Ελλάδα και αλλού; Είναι το σύστημα – αλλά και τα αφεντικά που το επιβάλλουν. Αρκετά! Σε όλη τη Γερμανία και την Αυστρία εμφανίστηκαν αφίσες κατά τη διάρκεια της νύχτας, φωνάζοντας τους υπεύθυνους για αυτήν τη δολοφονική κατάσταση”

Ειδικά για τον Μητσοτάκη αναφέρεται ότ καταζητείται επειδή κατάργησε το ανθρώπινο δικαίωμα του ασύλου.

Image



Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Αυτά όλα δε θα τα μάθετε από τα χρυσοπληρωμένα ελληνικά μέσα της διαπλοκής. Γι αυτά είναι πιο σημαντικό το σχόλιο ενός συνεργάτη του Μαξίμου, που είναι παράλληλα ανταποκριτής σε κάποιο ευρωπαϊκό μέσο και βγάζει διπλό μεροκάματο…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί